Importeur Dosatron Nederland

Over Veha Plastics

Veha Plastics introduceerde de Dosatron doseerpomp ongeveer 13 jaar geleden op de Nederlandse markt. Van oorsprong, ons bedrijf is 30 jaar geleden gestart, zijn wij als groothandel voor de tuinbouw gespecialiseerd in buisleiding systemen, zoals regenleiding, sproeiers voor zowel binnen- als buitenberegening, magneetventielen en druppelbevloeiing voor de binnenlandse markt en tevens export, in het begin m.n. Duitsland.

Deze export heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld als een van de grootste bezigheden van ons bedrijf. Wij zijn sterk in het leveren en laden van complete containerladingen bedoeld voor zowel Midden Oosten, Verre Oosten, Sovjet Unie, Zuid Amerika en Afrika. Onze kracht in deze bestaat uit het correct en kompleet leveren van de benodigde materialen, zorgen dat er niet een klein stukje van de installatie ontbreekt. Ook de benodigde papieren voor export en certificaten worden tot in de puntjes door ons verzorgd.

Toen wij 13 jaar geleden voor het eerst met een Dosatron doseerpomp op de markt kwamen waren er in de tuinbouw kritische blikken en wantrouwen, echter in de loop der jaren heeft dit produkt zich ontwikkeld tot een markleider in de doseertechniek, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Wij bieden oplossingen voor iedere soort vloeistof die gedoseerd moet worden in water. Voor bijna alle te doseren produkten is er passende doseerpomp in de vorm van verschillende soorten rubbers of behuizing.

De ontwikkeling van de verkoop van de Dosatron doseerpomp is niet stil blijven staan bij alleen de tuinbouw, ook andere sectoren toonden veel belangstelling. Momenteel is het haast onmogelijk op te noemen waar en waarheen dit produkt wordt verkocht. Enkele voorbeelden zijn: Koel en smeerolie, reinigingstechniek voor injectie van zepen en desinfectie, drukkerijen voor water ontharding, autowasstraten, vlees- en visindustrie, houtbehandeling, calamiteiten douchecabines, portalen voor ontsmetting van vrachtwagens in situaties van besmettelijke ziektes, eigenlijk teveel om op te noemen.

Dosatron is wereldwijd in ieder land vertegenwoordigd door een importeur. Een nauw contact tussen fabrikant, Dosatron, en importeur is zeer van belang. Deze zaken zijn uitstekend geregeld en vragen omtrent compatibiliteit van produkten met diversen rubbers en/of pompbehuizing worden dan ook snel door specialisten in de fabriek beantwoord.

Voor een uitgebreide documentatie kunt u contact met ons opnemen, wij sturen graag alle benodigde folders en verdere informatie toe. Verder kunt u ook op dosatron.com uitgebreide informatie vinden.